De Vengaboys zijn terug

'We're going to Ibiza', de ultieme nummer 1-notering van de Vengaboys is terug! 
Het liedje kennen we natuurlijk allemaal al een tijdje, het is dan ook al 20 jaar geleden sinds de groep het releasede. 

De perfecte song om je eens uit te leven wanneer niemand toekijkt, of misschien zelfs voor een schlagerfeestje. Toch is dat deze keer niet de reden voor het terugkomende succes... Want in Oostenrijk doopten ze het om tot een soort van protestlied, helemaal iets anders dus. De aanleiding kwam er na een video waarin te zien is hoe Heinz-Christiane Strache, FPO-politicus, zich op Ibiza door een Russische investeerder laat omkopen. Strache bracht de Oostenrijkse regeringscoalitie onlangs ten val, waarmee hij nu dus de soap compleet maakt.

Voor de Vengaboys daarentegen alleen maar positief nieuws, want zij staan erdoor terug op het podium! Captain Kim reageerde zelf op het succes: "Dit bewijst voor ons niet alleen dat de Oostenrijkers een geweldige muzieksmaak hebben, maar dat ze er ondanks het gewicht van de zaak ook nog om kunnen lachen."

Zin om de danceformatie nog eens live bezig te zien? Dan is het tijd om naar de protestmars Wenen te trekken! Toch nog altijd wat kilometers om er te geraken natuurlijk... Maar niet getreurd, want volgens het boekingskantoor stromen de aanvragen voor optredens in Oostenrijk, Duitsland en op Ibiza ondertussen binnen. Misschien staat de legendarische groep binnenkort dus ook in België? Wij zouden het alleszins fantastisch vinden!

Bereid je hieronder al voor en waan je - voor eventjes dan - terug helemaal in Ibiza-sfeer:28/05/2019