#samentegencorona

Zorgverleners zoals dokters en verplegers doen hun uiterste best om tijdens deze hectische periode mensen met of zonder corona te helpen, en dat moet in de bloemetjes gezet worden! 


Allez, Chantez!

Op donderdag 19 maart van 20u tot 21u kan je online één uur lang internationale popmuziek van de jaren '60 tot vandaag zingen vanuit je eigen huiskamer. 

Evy & Kevin belden met initiatiefneemster Annelore Camps. Beluister hier het fragment:


Download hier vanaf 19u het zangboekje en doe mee aan de online zangsessie! 


België zingt... uit het raam!

Elke avond omstreeks 20u wordt er een lied gezongen vanuit het raam. Via de Facebookgroep 'België zingt... uit het raam! - La Belgique chante... de sa fenêtre!' kan je zien welke stad een lied gaat brengen. Klik hier om lid te worden van de groep en doe gerust mee!


Een warm applaus

Naar analogie met de hartverwarmende flashmob in Italië roept een Vlaming de hele bevolking op om woensdag 18 maart om 20u en vrijdag 20 maart om 12u een applaus vanuit de ramen van alle woningen en appartementen in Vlaanderen te geven. 


Wit laken buiten hangen

Je kan een wit laken buiten hangen als teken van solidariteit met alle patiënten en zorgverleners. Dit zou een zeer warm signaal zijn! 


Heb jij nog leuke ideeën om de zorgverleners een hart onder de riem te steken? Laat het dan weten via onze Facebookpagina

 17/03/2020