The Big 5: Ga naar Zuid-Afrika!

Maandag 20/5 is het zover: dan gaat onze Big 5 van start! 5 dagen, 5 decennia met 5 ultieme hitlijsten. Je kan nog steeds stemmen op jouw favoriete classics uit 5 decennia!

Wat nog leuker is...? Jij kan op reis gaan naar Zuid-Afrika en de 'Big 5' (de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het luipaard) met eigen ogen zien!

Luister vanaf 20/5 naar The Big 5 en maak kans op deze unieke trip! Lees hier het wedstrijdreglement.


5 feitjes over 'The Big 5'

  • De leeuw - De brul van een leeuw kan gehoord worden op 8 km afstand. De dieren kunnen daardoor met elkaar communiceren over een lange afstand.
  • Het luipaard - Luipaarden brullen niet, ze blaffen en grommen. Als ze gelukkig zijn, spinnen ze zelfs.
  • De neushoorn - Neushoorns hebben een slecht zicht en zullen soms per ongeluk bomen en rotsen aanvallen. Hun gehoor en reukvermogen zijn wel uitstekend, waardoor ze hun slechte gezichtsvermogen kunnen compenseren.
  • De olifant - Olifanten kunnen ook verbrand geraken door de zon! Ze gooien zand over hun rug en hoofd, om zich te beschermen tegen de zon. 
  • De buffel - De buffel heeft al meer jagers gedood in Afrika dan om het even welk ander dier. Ze doden rond de 200 personen per jaar, waardoor ze de reputatie van 'Zwarte Dood' krijgen.
Zelf op zoek naar jouw droomreis op maat met Stieviewondertours?

Natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters of cultuurzoekers: iedereen vindt in Zuid-Afrika zoveel méér dan hij zoekt. Maar er is zo ontzettend veel te ontdekken en te beleven en meestal is uw reistijd maar beperkt...

Wilt u van uw reisdroom een once-in-a-lifetime-ervaring maken? Dan bent u bij StievieWonderTours aan het juiste adres! StievieWonderTours stippelt uw droomvakantie  van A tot Z uit volgens uw budget.

Het enige wat u hoeft te doen, is grenzeloos genieten! Alle info: www.stieviewondertours.com


Of Zuid-Afrika ontdekken in alle comfort met een beperkte groep? 

Hou je van reizen in een sfeervolle groep, maar wil je ook het comfort van een gids én chauffeur? Wil je de adrenaline voelen bij het spotten van de “Big Five”?

Wereldbefaamde wijnen proeven in het midden van adembenemende wijngaarden? De 'couleur locale' beleven op pad door een authentieke Afrikaanse township?

En wil je al die unieke ervaringen delen met een bende toffe reisgenoten? Dan ben je bij StievieWonder Groepsreizen aan het juiste adres! 

In een beperkte groep (max. 16 personen) maken we van je reisdroom een droomreis om nooit te vergeten. Alle info op www.stieviewondertours.com