Wereldsterren en hun diertjes

Vrijdag 4 oktober is het Werelddierendag. Hét perfecte moment dus om de beestjes van je favoriete zanger of zangeres in de verf te zetten.

Herinner je je de chimp Bubbles nog? In de jaren ’80 waren hij en Michael Jackson onafscheidelijk. Zo nam Jackson hem mee op zijn “Bad” wereldtour, die liep van 1987 tot 1989. Met zijn interpretatie van Michael's fameuze moonwalk stal hij meerdere harten. Ondertussen is de aap 36 en vertoeft hij bij zijn soortgenoten in het Center for Great Apes in Florida waar de Jackson-familie jaarlijks voor betaalt


Ook Freddie Mercury was close met zijn dieren. Hij had naar verluid maar liefst 10 katten! De Queen-zanger schreef het nummer “Delilah” voor zijn favoriete kattin. Bovendien had elk beestje zijn eigen slaapkamer en kreeg het met Kerst een gepersonaliseerd cadeau. Misschien een leuk ideetje voor 25 december?


Net zoals heel wat mensen kon Barbra Streisand geen afscheid nemen van haar hond Samantha. Dit heeft ze eigenlijk ook nooit écht moeten doen want ze besloot om de zogenaamde "Coton du Tulear" simpelweg te klonen. Uiteindelijk kreeg ze niet één maar twee gekloonde Samantha's die ze Violet en Scarlett noemde. Mocht je ook je huisdier willen klonen dan leg je al gauw 200 000 euro neer.


Nog een bekend duo is Paul McCartney met zijn hond Martha. John Lennon was verwonderd over hoe gelukkig zijn mede-Beatle werd van een hond. Net zoals Freddie Mercury schreef Paul McCartney ook een nummer voor zijn favoriete viervoeter. Wist jij dat “Martha My Dear” helemaal niet over een vrouw ging?


George Michael had twee labradors waar hij zielsveel van hield: Abby en Meg. Abby heeft nog twee jaar geleefd na de tragische dood van de “Carelesss Whisper”-zanger. Het arme beestje gedroeg zich nooit meer hetzelfde sinds haar baasje stierf.

04/10/2019