Win tickets voor The Selecter

WIN TICKETS VOOR THE SELECTER

vrijdag 27 september - De Roma Antwerpen 

Avond vol legendarische ska-acts voor fans van The Specials, Madness, The Beat en Bad Manners.


The Selecter komt naar De Roma! Na de glorieuze doortocht van Madness vorig seizoen brengen hun tijd- en geestesgenoten van The Selecter opnieuw de geest van 2-Tone naar Borgerhout. De band rond queen of ska Pauline Black staat in 2019 40 jaar op de planken, en dat vieren ze met een uitgebreide tournee. Live worden ze bijgestaan door gastzanger Rhoda Dakar, die het publiek ook zal opwarmen als dj. Verwacht van The Selecter een set tjokvol hits, van Three Minute Hero tot Missing Words en van Too Much Pressure tot het onsterfelijke On My Radio. Veertig jaar nadat The Selecter voor het eerst op de scene verscheen worden ze nog steeds geleid door iconische frontvrouw Pauline Black en stichtend lid Arthur “Gaps” Hendrickson. En ze hebben nog niks aan anarchie ingeboet! Een concert van The Selecter is nog steeds een waanzinnig feest waarbij het onderste uit de kan wordt gehaald en er tot op de achterste rij wordt mee geshaket en geskankt. Naast hun oude hits brengt The Selecter ook voortdurend nieuwe muziek uit, waarmee ze bewijzen dat ska en de legendarische 2-Tone Scene (die in 2019 eveneens 40 wordt!) nog even springlevend en relevant zijn als in 1979.


Ter gelegenheid van 40 Jaar 2 Tone én de veertigste verjaardag van Pick It Up van The Employees (de enige Belgische skahit ooit!) nam Belgische skatrots The Skadillacs een fantastische cover op van dit legendarische nummer. Er is dan ook geen betere band om het publiek op te warmen voor The Selecter!


Meld je eenmaal aan en vul hieronder je antwoord in op onze vraag. Wie weet maak jij kans op tickets!Je moet ingelogd zijn om dit formulier te kunnen invullen !
18/09/2019